MetropoliAreena - suuri EU-vaalikeskustelu Triplassa ke 22.5.2024

EU-vaalit nousee puheenaiheeksi MetropoliAreenassa keskiviikkona 22. toukokuuta 2024 klo 15-17 Mall of Triplan Tapahtuma-aukiolla. MetropoliAreenalla kuullaan vaalilupauksia ja haastetaan ehdokkaita.

 

MetropoliAreena täyttää Triplan Tapahtuma-aukion keskiviikkona 22. toukokuuta klo 15-17. Tule tapaamaan kevään EU-vaaliehdokkaita, osallistumaan keskusteluun ja kuulemaan ehdokkaiden ja puolueiden kantoja Helsingin seudulle tärkeisiin EU-vaikuttamisen teemoihin. Tapahtuman yhteisenä nimittäjänä on elinkeinoelämän, alueen kilpailukyvyn ja tuottavuuden tarpeisiin vastaaminen.

Areenalla kohtaavat mm. Henna Virkkunen (kok.), Aura Salla (kok.), Atte Harjanne (vihr.), Eero Heinäluoma (sd), Eva Biaudet (rkp), Maria Guzenina (sd.), Maria Ohisalo (vihr.), Teija Makkonen (ps), Li Anderson (vas.)

Ehdokkaita haastamassa ovat Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mervi Katainen, Vantaan kaupunginjohtaja Pekka Timonen ja Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja tapahtumaa voi seurata myös striimin välityksellä. Jos EU-vaalit ovat vielä hieman tuntemattomampi käsite, tämä tapahtuma on oivallinen tilaisuus saada lisätietoa ja ymmärrystä siitä, miksi jokaisen ääni on merkityksellinen myös näissä vaaleissa!

MetropoliAreenan järjestävät yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaanliitto, Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä Länsiväylä, Helsingin Uutiset ja Vantaan Sanomat.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan KauppakamariKaupasta

Tutustu myös metropolipolitiikan sivuihin.


Julkaistu 2.5.2024
Muita tapahtumia